top of page
  • Foto van schrijverMarjan van der Giessen

UitvaartlocatiesEen uitvaart in de aula van een uitvaartcentrum is nog steeds heel gebruikelijk en heeft veel voordelen. Maar er zijn meer locaties mogelijk: van een zaaltje in een restaurant tot bij u thuis. Die locaties voelen vaak wat intiemer. In dit blog maakt u kennis met verschillende persoonlijke uitvaartlocaties.


Een afscheid in eigen tuiBespreek uw keuze

Een afscheid kan plaatsvinden in de huiselijke sfeer. We zetten de uitvaartkist bijvoorbeeld in de tuin, naast de tulpen waar uw vrouw met veel liefde voor zorgde. Een afscheid op een persoonlijke locatie is het meest geschikt als u een klein gezelschap uitnodigt. Of u maakt een combinatie van beiden: houd de uitvaartdienst bij de begraafplaats of het crematorium en neem daarna kleine groep genodigden mee naar uw eigen huis of tuin.


Een zaal afhuren in een café

Sommige van mijn klanten weten precies wat zij willen, tot aan de kleur van de nagellak toe. Anderen leggen alleen vast dat zij een crematie of begrafenis willen en laten de rest aan hun nabestaanden over. Ook in dat laatste geval is het fijn als uw dierbaren hiervan op de hoogte zijn. Zij zien zwart-op-wit dat het u niets uitmaakt en voelen zich minder bezwaard om eigen keuzes te maken.


De aula van een begraafplaats of crematorium

Uiteraard kunt u ook voor een condoleance in het crematorium of bij de begraafplaats kiezen. Het zorgt voor meer gemak, omdat het gezelschap niet naar een andere locatie hoeft te verplaatsen. Ook hier worden de cateringopties steeds uitgebreider, zodat koffie en cake niet meer de enige versnaperingen zijn.


Laat mij u ondersteunen

Welke uitvaartlocatie u ook kiest, ik ken de opties en vergeet nergens aan te denken. Laat mij helpen met het zoeken naar een cateraar of het vinden van een geschikte zaal. Zo vullen we samen de uitvaart in zoals uw geliefde dat gewild had.


Laat mij helpen een persoonlijke uitvaart te verzorgen op uw gewenste locatie.


26 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page