top of page
over marjan van der giessen uitvaartzorg

van een herinnering

Elk afscheid is het begin

Een persoonlijke
uitvaartdienst

over marjan van der giessen uitvaartzorg

De dood komt vaak als een schok voor nabestaanden, zelfs wanneer deze verwacht werd. Zij worden meer dan eens overmand door emoties, terwijl er in de dagen voor de uitvaart veel beslissingen moeten worden genomen. Val daarom terug op uitvaartleider Marjan van der Giessen Uitvaartzorg. Ik begeleid u van het moment van overlijden tot na de uitvaart en zorg dat u later met een warm gevoel terugkijkt op het afscheid.

De laatste
eer bewijzen

Een begrafenis of crematie is de laatste eer die nabestaanden aan de overledene kunnen bewijzen. Soms kan een uitvaartwensenformulier als leidraad dienen, maar vaak is er niets bekend over de wensen van de overledene. Samen bepalen we in alle rust hoe de uitvaart eruit komt te zien. Het is daarbij belangrijk om te realiseren dat alles mogelijk is. Ik zorg dat alles achter de schermen geregeld wordt zodat het precies het afscheid is dat u voor ogen heeft.

over marjan van der giessen uitvaartzorg

Mijn eigen motivatie

De dood van mijn moeder zorgde ervoor dat mijn interesse in de uitvaartbranche gewekt werd. Ik gooide het roer om en werd uitvaartverzorger. De dienstbaarheid van dit beroep trekt mij nog elke dag. Ik sta voor persoonlijke aandacht voor nabestaanden en doe mijn uiterste best om samen met u een passend afscheid vorm te geven.

over marjan van der giessen uitvaartzorg

Op een waardevol afscheid kijkt u later met liefde terug. Uitvaartleider Marjan van der Giessen organiseert een plechtigheid die bij de overledene past.

bottom of page