Na de uitvaart

Als de steunbetuigingen langzaam wegebben en het steeds stiller om u heen wordt, begint het rouwen pas echt. Er breekt een periode aan van intens gemis en verwerken van het verdriet. Ook dan laat ik u niet alleen. Ik kan u op diverse manieren helpen. Uiteraard blikken we terug op de uitvaart, maar ik ondersteun u ook graag bij praktische zaken of emotionele nazorg.

Na de uitvaart

Als de steunbetuigingen langzaam wegebben en het steeds stiller om u heen wordt, begint het rouwen pas echt. Er breekt een periode aan van intens gemis en verwerken van het verdriet. Ook dan laat ik u niet alleen. Ik kan u op diverse manieren helpen. Uiteraard blikken we terug op de uitvaart, maar ik ondersteun u ook graag bij praktische zaken of emotionele nazorg.

AFWIKKELING VAN DE NALATENSCHAP
  Mijn dienstverlening reikt verder dan alleen de uitvaart. Uit ervaring weet ik hoeveel er op u afkomt in de periode na een overlijden. Daarom help ik u graag met onze praktische en informatieve ondersteuning.   Uw account biedt u een overzicht van alle acties die er na een overlijden genomen dienen te worden. Op basis van de situatie van de overledene wordt de checklist automatisch aangepast. Zo ziet u alleen wat voor รบ relevant is. Elke actie wordt voorzien van uitgebreide informatie die u naar eigen behoefte kunt raadplegen. Daarnaast worden er ook veel zaken automatisch voor u geregeld, zoals het opzeggen van abonnementen, contracten en accounts en een check bij het testamenten register.
Heeft u geen account? Klik hier om er een aan te vragen.